MEDIA

PLAYLIST

Winter Metal Fest 2021

Winter Metal Fest 2021 Spotify Playlist med de artistene som skal spille på festivalen. 

Er det et spor du ønsker skal være med på lista, send oss en melding.
 

Oslo Hardrock Festival

BLI KJENT MED VÅRE ARTISTER
SHAKRA feirer sitt 25 år jubileum med nytt album "Mad World" og dette er første video i fra albumet.
Den er svært fengende og har bra trøkk, SHAKRA er tilbake med god hardrock av ypperste klasse. 
METALITE kommer til Norge for første gang, og her er deres første video i fra deres siste album Biomechanicals. En fengende låt som setter seg fast i hjernebarken. Vi gleder oss til å få denne servert live på Vulkan Arena.
CIVIL WAR kommer til Oslo for første gang, og det er en svært etterlengtet konsert. Tombstone er den siste videoen i fra dem, vi forventer en ny video om ikke så lenge da de er i studio i disse dager og spiller inn et nytt album.
VICTORIUS slapp sitt siste album 17 januar i år med tittelen "Space Ninjas From Hell", og dette er første video i fra albumet. Den er fengende og svært annerledes da den inneholder flyvende samuraier, det blir et knall bra show på Vulkan.
FROZEN CROWN med sin første video i fra sitt siste album som ble utgitt i fjor "Crowned in Frost". Neverending er en powermetal låt som holder høyt tempo med gode riffbmed magiske Thalia på gitar og vakre Jade på vokal. Vi gleder oss enormt til å få denne live på Vulkan for første gang i Norge.

PERFECT NME nye video som ble sluppet 3 juni i fra det kommende albumet "Remains To Be Seen" som kommer 10 juli 2020. Dette er 80 talls metall med hint av moderne metal og thrash. Låta er tung og hard, vi gleder oss virkelig til og se Norges nye helter Live på Vulkan Arena.

Follow us on:

  • Facebook Social Ikon

© 2020 by Oslo Hardrock Festival