MEDIA

PLAYLIST

Winter Metal Fest 2022

Winter Metal Fest 2021 Spotify Playlist med de artistene som skal spille på festivalen. 

Er det et spor du ønsker skal være med på lista, send oss en melding.
 

Oslo Hardrock Festival

BLI KJENT MED VÅRE ARTISTER
SHAKRA feirer sitt 25 år jubileum med nytt album "Mad World" og dette er første video i fra albumet.
Den er svært fengende og har bra trøkk, SHAKRA er tilbake med god hardrock av ypperste klasse. 
METALITE kommer til Norge for første gang, og her er deres første video i fra deres siste album Biomechanicals. En fengende låt som setter seg fast i hjernebarken. Vi gleder oss til å få denne servert live på Vulkan Arena.
CIVIL WAR kommer til Oslo for første gang, og det er en svært etterlengtet konsert. Tombstone er den siste videoen i fra dem, vi forventer en ny video om ikke så lenge da de er i studio i disse dager og spiller inn et nytt album.
VICTORIUS slapp sitt siste album 17 januar i år med tittelen "Space Ninjas From Hell", og dette er første video i fra albumet. Den er fengende og svært annerledes da den inneholder flyvende samuraier, det blir et knall bra show på Vulkan.
FROZEN CROWN med sin første video i fra sitt siste album som ble utgitt i fjor "Crowned in Frost". Neverending er en powermetal låt som holder høyt tempo med gode riffbmed magiske Thalia på gitar og vakre Jade på vokal. Vi gleder oss enormt til å få denne live på Vulkan for første gang i Norge.
CONNECT THE CIRCLE sin video ble sluppet 9 september i fra debut albumet "This is Madness" som ble sluppet i April 2020. 
De spiller progmetall av god kvalitet, dette er deres første video The King Is Dead som er god og fengende og filmet i Drammen.
MYSTIC PROPHECY - Metal Division er tittel kuttet i fra album me samme navn, dette er tungt heavy og fengende. De har gitt ut hele 6 videoer i fra dette meget bra albumet.

Follow us on:

  • Facebook Social Ikon

© 2020 by Oslo Hardrock Festival