Episode 3. Metal Mythos AtoZ - VICTORIUS

Denne episoden handler det om power metal monsterene i fra Berlin, de er klare for Oslo for første gang, og har ikke vært i Norge på snart 7 år. I denne Metal Mythos AtoZ tar vi for oss hele deres historie i en 19 min lang episode.VICTORIUS var i Norge i 2014 da de ga ut sin Dreamchaser, men fikk virkelig fart på sakene da de ga ut sitt Space Ninjas From Hell Januar i år. I denne episoden tar vi for oss staten da det hele begynte i Berlins gater 2004, og videre ga ut sin 3 spors demo 4 år etter på.... og slik fortsetter historien helt frem til i dag da de fikk med seg invitasjonene i fra oss.

I denne episoden byr vi på både NMinjar og nunchacos og ikke minst samurai sverd, det gpr fort for seg da vi får live i fra Tokyo til de forklarer hvorfor de valgte nettopp Dinosauruser til sin EP.

Space Ninas From Hell er et album du neppe har latt gå forbi, et konsept album om Ninja klanen Sunblades og deres quest mot Drageguden Ling Long, en herlig fantasiful historie spekket med gode power metall låter.

Vi gleder oss helt grenseløst til og få dette albumet LIVE på Vulkan, vi krysser fingeren for at Covid19 løsner litt opp, så vi kan få flydd disse Ninjaene inn if ra Berlin. See you in Space!

15 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle