FROZEN CROWN spiller inn ny video

Oppdatert: 28. juli 2020

De har tatt eseg en tur ut i de Italienske skoger for og spille inn en ny video, men hvilken sang den tilhørende videoen er sies det ikke noe om, men vi har noen anelser ut i fra bildene som har lekket.Jade og Federice klar for film opptak i de dype Italienske skoger, her er de sminket ferdig.


"Thalia og Jade i fra den nye photoshooten" Frozen Crown er på photoshoot, bildene er lekket ut på Instagram, men det sies ikke noe om i fra hvilken sang den tilhører, men vi har noen anelser ut i fra bildene og tatt i betrakning av hvilke videoer de har gitt ut tidligere.

De har funnet en borg i de dype Itlaienske skoger, her med sie egne FC vimpler.


Vi tror det er Battles In The Night

De har tidligere laget video av følgende låter i fra albumet Crowned in Frost, Neverending,,Forever og In the Dark som kom i midten av Mars, rett etter Covid19 shutdown. De som står igjen som potensielle video låter er Battles in the Night, Unspoken og Lost in Time. Winterfall og tittel sporet Crowned in Frost er for lange til og lage videoer av, til tross for at de begge er svært gode låter. Vi tror det er Battles In The Night, det er en god låt men samtidig er det en typisk Friozen Crown låt, og de har selv dagt at de spiller den låta Live. Ut i fra bildene i fra photoshooten, så tyder mye på dette, det er borg, skog og litt krigerske vimpler...hmmm...de vimplene virker kjent, ser ut som om det er de samme som ble brukt i "I Am The Tyrant" videoen"?

Lights, Camera, Action! Nå har det åpnet for at Italienere kan gå ut og treffe hverandre, det har gjort at band nå kan filme sammen, dette har også side prosjektet til Federico "Volturian" gjort, de skal filme ny video i fra debut albumet. Og de har annonsert allerede at de gleder seg, for nå kan de filme alle medlemmene sammen, og ikke hver for seg slik de gjorde på de tre foregående videoene New Life, Broiken og Haunting Symphony.
Samtidig som de annonserer at de er under innspilling av ny video, annonserer de at de har begynt og skrive materiale til sitt tredje studio album. Det er gode nyheter for Winter Metal Fest 2021, for da er det muligheten til og høre nytt materiale Live on stage.


Har begynt og jobbe med materiele til sitt tredje album

From Frozen Crown Officially site. "Finally we met all together after such a long wait, and we did it to shoot a brand new video!

We can't wait to show it to you, and to share with you all the news we've set aside, but one is not a secret anyway: we're officially working on our 3RD ALBUM! Are you stoked about it?."Det er mye og glede seg til freomver for oss som elsker god melodisk power metal, ny video og nytt album.... vi ser lyst på 2021.

23 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle