METALITE "Metal Mythos A to Z"

Historien fra starten til i dag, presenteres av vår egen LEONITE-REACTS, med en spesial versjon for Oslo Hardrock Festival. Den varer io ca 18 min. og inneholder historie og videoer.

Dette er historien om det Svenske melodioke power metal bandet METALITE som skal spille på Winter Metal Fest 2021. Her får du vite alt som skjedde før de ga ut sitt første album Heroes in Time til dags dato da de jobber med sitt tredje album. Inneholder mange video klippi fra videoene de har gitt ut til akustisk versjon av Far From The Sanctuary da de fikk den Svenske Kultur Prisen.

Winter Metal Fest 2021 er også med,

Her får du vite alt du ønsker, til og med et interview med Edwin og Robert om det tredje albumet som er i produksjon, og ikke misnt en morsom detalj om låta Warrior på albumet Biomechanical, spesielt om du liker konsol spill i fra 90 tallet.Nye show hver mandag med premiere Kl.19.00, da du chatte direkte med Leonite i studio, og om du ønsker og støtte oss, så klikk "Subscibe/Abonner" på Leonite-Reacts sin Youtube kanal så støtter du Winter Metal Fest 2021, vi ønsker ikke at du støtter med penger, kun med din support klikk! Tusen takk og rock on!

16 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle