Oslo Hardrock Festival intervju på radio

Vi besøkte Symphonium Metal Radio i Drammen og slo av en prat om Winter Metal Fest en våt sommer dag søndag den 26 Juli. Den ble også sendt på Northern Metal Radio i Sverige.Ikke noe dårlig vær kan stoppe et metall hue, så vi tok turen til Drammen den 26 Juli og besøkte Kanal3 og gutta i Symphonium Metal Radio for å slå av en prat om festivalen. Det ble snakket om begynneslen om hvordan det hele startet tilbake i 2006. For de som har lest "About Us" så går historien tilbake til Siggens Hardrock Aften der ide'n ble klekket ut, men som først så dagens lys en sen høstkveld i november 2019.Her i studio på Kanal3, sammen med gutta i Symphonium.


I sendingen snakket vi også om Covid19 og om hvordan den påvirket release party som skulle ha vært på Rock In i Oslo fredag 13 Mars, og hvordan vi fant frem til lokalet Vulkan og om området rundt.


Vi snakket litt om valget av tidspunkt opp mot andre konserter, for at det ikke skulle kræsje eller gå i konkurranse. Programmet varte i ca.30min med musikk i fra tre av banda som skal delta, Civil War, Metalite og Shakra. Det hyggelige er at vi kommer tilbake i desember for og snakke mer direkte om de banda som skal være med, dvs de skal spille materiale i fra alle seks og gå i dybden om dem, samtidig snakke litt mer om arrangementet om hva som vil skje på dag tid. Vi i OHF2021 takker for at vi fikk være med,og ser frem til og komme tilbake i Desember.Sendingen ble åpnet med CIVIL WAR og Savannah fra albumet The Last Full MeasureAndre låt som ble spilt METALITE i fra albumet Biomechanical og Far From the SanctuaryDen siste låta som ble spilt i programmet var jubilantene SHAKRA og i fra deres siste album som ble utgitt i år "Mad World" og deres første singel og video "Too Much Aint Enough" det samme kan vi si om oss, too much metal aint too much, keep it metal!Symphinium Metal Radio sendes på Kanal3, Symphonium Metal Radio - Norge Northern Metal Radio - Sverige Begge sendes likt på søndager Kl.16.00.

Kanal 3 sender på FM: 104,0 i Eiker og Drammensdistriktet. Kanal 3 Syphonium: http://www.kanal3norge.net/Play19.htm Northern Metal Radio: http://northernmetalradio.com/listen.html

41 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle