PERFECT NME ute med debut album

Endelig er det mye omtalte og etterlengtede debut albumet i fra Norske PERFECT NME sluppet "Remains to be Seen". Her får du servert upolert metal i en herlig blanding av thrash og moderne metall, det er raskt, seigt og til tider tungt, fordelt på 10 spor.


Med seg på albumet har de Bjørn Strid på låta "Legion" (kjent i fra Soilwork og gjeste som artist til Destructions video The "Alliance of Hellboundz" og Liv Sin video "Hope Begins to Fade") De fikk platekontrakt allerede i 2019 med Worm Hole Death, og resultatet ble singel "Murder of Crows" med lyric video, og nå album 10 juli.

Albumet åpner med den raske Shadow of Doubt som setter standaren til albumet, dette er en rask 80 talls old school thrash låt som kaster deg tilbake i tid, ikke noe dill dall her. Den følges opp med Skeletal Embrace som starter med en mystisk intro som er vel så rask som åpningsporet, før den går over til 242 som vi kjenner i fra teaseren som ble sluppet i vinter, dette er ikke direkte en låt til tross for sin varighet på 2min 23 sekunder, men en innledning til Murder of Crows som var deres første singel og video i fra albumet. Chimera er neste spor, og ligger litt i samme gate som Murder of Crows, noe roligere i lydbildet, og mer melodisk en de foregående. Videre får vi den omtalte Legion og This is War som virkelig sender deg tilbake til det friske 80-90 tallet med sine tunge riff. Colin viser sitt vide spekter som vokalist, som behersker båre de rolige partiene så fremt som det moderne soundet. Det samme på albumet siste ofisielle låt The Man Before, som er en tung seig metall låt. The hele avslutter med Serpentine som er en bonus låt, men som like gjerne kunne ha vært åpnings sporet, her snakker vi thrash metal, den gir garantert whiplash med sine raske rytmer. Perfect NME har vist at det er håp for Norsk moderne thrash metal, det er bare og forberede seg på WInter Metal Fest 2021 med Perfet NME, her blir det garantert ikke noe hvilehjem.Murder Of Crown, første video i fra albumet Remains to be Seen. https://www.facebook.com/perfectnme/

29 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle